| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ari Junior/ka

|
Postano: sub svi 09, 2009 6:29 pm Naslov: pomoc |
|
|
nalazim se u bračnom trokutu ona je udana i udaljena od mene 300 km a ja sam ludo zaljubljena ali sam i jako tužna i to traje 5 mjeseci i ne znam šta dalje _________________ ari |
|
| [Vrh] |
|
 |
hm... Moderator/ica

|
Postano: uto svi 12, 2009 12:11 pm Naslov: |
|
|
ovakve situacije tesko da mogu imati odgovore koji se mogu staviti u jedan topic..
mozda da poradis na tome da te zaljubljenost prodje? |
|
| [Vrh] |
|
 |
lavica Junior/ka

|
Postano: uto svi 12, 2009 8:50 pm Naslov: o |
|
|
oh, nikad kruha od takvog brašna, tebiće biti najteže ali to sve moraš zaboraviti.
Ona je udana. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Nosferatu Kultna figura

|
Postano: sri svi 13, 2009 12:41 am Naslov: Re: o |
|
|
| lavica je napisao/la: | | Ona je udana. |
To je nesto o cemu Ona mora brinuti, a ne ari - autorica topica  _________________ The path to true love isn't always straight.... |
|
| [Vrh] |
|
 |
ari Junior/ka

|
Postano: sri svi 13, 2009 3:07 pm Naslov: Re: o |
|
|
| Nosferatu je napisao/la: | | lavica je napisao/la: | | Ona je udana. |
To je nesto o cemu Ona mora brinuti, a ne ari - autorica topica  |
kako to misliš da Ona mora brinuti, znam da tu nema nikakve budućnosti znam da se dajem maksimalno i fizički i psihički ali isto znam da jednostavno ne mogu prekinuti probala sam dva puta ali bez uspjeha jednostavno negdje duboko u sebi znam da ta veza nema budućnosti ali neću da je završim želim dalje a valjda je to i odgovor kojeg tražim _________________ ari |
|
| [Vrh] |
|
 |
Charon Administrator/ica

|
Postano: sri svi 13, 2009 4:25 pm Naslov: |
|
|
"Ona mora brinuti" znaci da je sama odgovorna sebi i svom muzu; ti trebas brinuti o sebi, a ne o tome kako se njen muz osjeca. Ne varas ti muza, nego ona (pod pretpostavkom da on ne zna).
A kako ti se svidja njen muz? Ne se uvrijediti... jednostavno, balansirana trojka ima daleko vise sansi od lazi i skrivanja.  _________________ Reci "DA"
Few people can be happy unless they hate some other person, nation or creed.
-- Bertrand Russell |
|
| [Vrh] |
|
 |
ari Junior/ka

|
Postano: sri svi 13, 2009 10:13 pm Naslov: |
|
|
| Charon je napisao/la: | "Ona mora brinuti" znaci da je sama odgovorna sebi i svom muzu; ti trebas brinuti o sebi, a ne o tome kako se njen muz osjeca. Ne varas ti muza, nego ona (pod pretpostavkom da on ne zna).
A kako ti se svidja njen muz? Ne se uvrijediti... jednostavno, balansirana trojka ima daleko vise sansi od lazi i skrivanja.  |
njenog muža ne poznajem,a toga sam svjesna da treba da brinem o sebi i svjesna sam da u zadnje vrijeme ne funkcionišem baš najbolje nekako nisam više ona ista jednostavno se povlačim u sebe ne izlazim slabije kontaktiram sa prijateljima što su i primjetili i pitaju se šta mi je a ja čutim samo najbolja frendica zna šta mi je, sva ta skrivanja i laži kao što kažeš mi ne idu baš od ruke jer nikad se nisam našla u ovakvoj situaciji i znam da je najbolje da to sve prekinem ali jednostavno ne mogu..... a riješit ću ja to samo mi treba malo vremena, u svakom slučaju vam hvala na pomoći _________________ ari |
|
| [Vrh] |
|
 |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: pon kol 31, 2009 7:00 pm Naslov: |
|
|
hmmm....znam jednu osobu koja je nekada bila udana....vise nije ....i od te osobe sadasnja cura je bila udana...ni ona vise nije...i obje imaju djecu...i sad su happy.....
poanta??never give up |
|
| [Vrh] |
|
 |
ari Junior/ka

|
Postano: uto ruj 15, 2009 7:25 pm Naslov: |
|
|
| nikka_ri je napisao/la: | hmmm....znam jednu osobu koja je nekada bila udana....vise nije ....i od te osobe sadasnja cura je bila udana...ni ona vise nije...i obje imaju djecu...i sad su happy.....
poanta??never give up |
voljela bih da nešto bude u tom pravcu kroz razgovor dajem joj do znanja koliko mi znači i što bih ja željela ali se bojim da je to teško izvodljivo jer znam da i ona to želi ali nema dovoljno snage da to i uradi i tako smo tu gdje jesmo a ja se polako umaram i fizički jer prelazim podosta kilometara da bih je vidjela da bih bila sa njom tih nekoliko dana a i psihički
iako su moji osjećaji prema njoj jaki jaki jaki ne znam koliko ću moći ovako _________________ ari |
|
| [Vrh] |
|
 |
Oblak Senior/ka

|
Postano: čet lis 15, 2009 8:35 pm Naslov: |
|
|
| A je l ima ta tvoja djecu? |
|
| [Vrh] |