FAQ | Pretraživač | Članstvo | Korisničke grupe
LORI forum - Početna  Profil Registracija          
ljubav, odnosi

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    LORI forum - Početna -> Ljubav, seks, odnosi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
srest_će_mo_se</3
Junior/ka
Junior/ka

PostPostano: pet vel 26, 2010 6:41 pm    Naslov: ljubav, odnosi Citirajte i odgovorite

Danas mi se se srušio svijet.. Sad I ne znam kako ću dalje.... U vezi sam četiri godine i ta osoba je jedina koja mi je bila sve ali sve u životu.... Već duže vrijeme imamo nekih problema i mirimo se i rastajemo... On je osoba sa kojom je teško razgovarat ..... Već duže vrijeme sumnjam da me vara... Ali kad god nešto kažem ili pitam uvjek odgovara "pričaš gluposti" .... Pretpostavljam da će večina sada misliti i reći pa tu je sve jasno, to je završena priča, samo zavlaći, navika i to ali ima tu još nešto zbog čega sam strašno zbunjena i nesretna ...
Da krenem od početka, pokušam sažeti sve to, saznala sam da ima nekoga, tj. da ima osobu koja mu se očito dopala, saznala sam za dogovore, to je još svježe, jer upoznali su se ako se ne varam prije tjedan, dva, dogovarali su se za izlazak, ono, po tim porukama koda nije on, izigrava nekog frajera, šta ja znam..... Ja sam prije mjesec dana raskinula sa njim, jer više ludim od svega ali dogodilo se nešto što nas je opet spojilo, u tih mjesec dana, zvao me, slao poruke, molio da se vratim, obečavao da će se promijeniti, to nije bila nikakva gluma, jer na tom području ga znam, svi njegovi prijatelji su nas pomirivali i ponavljam, nešto se dogodilo ( to sada ne bi mogla reći ) nakraju smo se pomirili....... Sve je bilo u redu nekih tjedan dana .... Onda je opet sve počelo po starom..... Prije smo i izlazili i vikendom, i običnim danima, sada je počelo njegovo bahačenje ..... Društvo mu je inaće u većini stvari loše ( po pitanju veza i toga ),večina ih ima cure i vara ih, lako ga je nagovoriti na sve...... Ona osoba koja je prije bila nije ni privid, prije je više vremena posvečivao meni, sada ne...... Nije da ja želim njega zatvoriti negdje i reći, tipa, nema društva, nema izlazaka .... NE!!!! Počela sam konstantno slušati od njega, nisam ja PAPUČAR, kad ide van večinu vikenda izmišlja kao da ja ne mogu s njim, jer to je muški izlazak i te spike, a kad ja njemu kažem da to više ne može tako i da je sa nama gotovo i da je to zadnja stvar koju mi je napravio, tu istu veće šalje poruke, ispričava se, kao mogu sa njim, nije on tako mislio, molim te ideš samnom, ali naravno, da nitko od njegovog društva to ne zna, kad je sa njim, totalno drugo ponašanje i priće......... I te spike .... po pitanju sexa i toga, ne mogu reći ništa loše .... Ni sa njegove ni sa moje strane .... Pretpostavljam, da on sada kada sve to tako radi, pokušava ispasti i frajer, a i vjerovatno mu je netko nešto i nabacio na temu nas, vjerovatno neki podje.... kao muško je i te spike, pa ono, šta se podrazumjeva pod tim.... U životu je sve imao, i nikada se za ništa nije morao izboriti, za razliku od mene, još je uvjek "dijete" ta razmišljanja, i još dugo če mu trebati da počne odraslo razmišljat bez obzira što ima 23 godine, i znam ali znam da će mu jednog dana sve doći u glavi, jednostavno znam ali bit će kasno.... Toga me i strah, napravio je to da ja sada patim, napravit će i to da će i on patiti ali bit će nam prekasno, ja ne znam kako ću se oporavit od svega ovoga, a znam da moram.... Boli sve to, što bi on za mene uvjek sve napravio, tako je bilo uvjek i tako če i ostati, ali to nešto, nezz tjera ga na ovakvo ponašanje ..... Meni su čak njegovi prijatelji rekli da ga čitaju ko knjigu, da je to njegovo ponašanje samo pokušaj dokazivanja, oni njega sprdaju iza leđa, jer izigrava nešto što nije, s druge strane, kakvi su mu to prijatelji..... Sad sam saznala za ono sa početka teksta... I stvarno više ne mogu... Počinjem se po stoti put pitat jel tu uoče bilo ljubavi i onda se opet sjetim svega, nčega je moralo biti....Nisam ružna osoba, dapaće, komplimente primam sa svih strana, ali sam užasno, strašno emotivna osoba, u životu mi od malena nije bilo lako, valjda zato i kažu da po razmišljanju i pričama i preodrasla sam za svoje godine, ali kad se naviknem na nešto teško se od toga odvajam... Možda je sve to navika, možda je i neka glupa vrsta ljubavi u pitanju, ja sad i ne mogu reći sve primjere šta se događalo i koliko puta me molio za oproštaj..... Boli užasno to, što sam danas saznala, čak štoviše, želim OSVETU, nikada se nisam ovako osječala, i nikada nisam bila osvetoljubiva osoba.. Ovo mi je srce slomilo, pogotovo zato jer više ništa ne znam, ko je tu lud, ko zbunjen, ko normalan.... Pretpostavljam da će sada večina od vas reći, da zaboravim to, možda da on nije zaslužio ništa, ili da ja možda nisam, da sam ja budala jer to nisam prije razje... već se toliko razvlačilo... I znam da u ovakvim trenucima, jedino ja sama sebi mogu pomoći, podvući crtu ali ne žaliti za nićim, jer kad pogledam i nemam za čim jer sve sam dala da to uspje, ali što si bolji prema nekome to je ta osoba gora prema tebi... I prijateljice mi govore, riješi se toga, čak sam se sa jednom i zakačila jer kako je rekla dosta joj je gledati mene ovako nesretnu, uništavam si život, ostavi sve to i gotovo ali ne moguu preslaba sam, molim vas, treba mi neki savjet, treba mi neka podrška... Ja ovako više ne mogu.. Molim vas.....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Charon
Administrator/ica
Administrator/ica

PostPostano: sub vel 27, 2010 4:37 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prespavaj. Daj glavi da se ohladi. Nikakvi grandiozni planovi i megalomanski pothvati ne pomazu. Samo vrijeme.

Sorry, vjerujem da je ovaj savjet razocaranje, ali za emocionalnu bol ne postoje painkilleri i druga brza rjesenja.

Inace, jednom prekinuti, pa se pomiriti... jos kako-tako. No sve dalje od toga je bezperspektivni mazohizam. Preporucam da se ne das i opet uvuci u takav zacarani krug prekida i pomirenja. Neovisno o tome kakva si, svatko zasluzuje nekoga tko ce ga cijeniti takvog kakav je. Ako ti odlucujes biti osoba koja trpi ono sto si tu opisala, onda sama biras da to i zasluzujes, jednako kao sto sama biras i da si bolja od toga. Razlika je mala: "ajde, mozemo probati jos jednom" ili "ne, nosi mi se s ociju".

Sretno.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Mission
Član/ica
Član/ica

PostPostano: uto ožu 02, 2010 3:51 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo tako da ne ispadne da postoji samo jedno riješenje..

ako želiš ostati u vezi, što uopče nije niti pogrešno niti glupo trebaš si odgovoriti na par pitanja..

1. da li zaista želiš da budeš u vezi sa tom osobom?
2. da li voliš osobu koja si kada si u toj vezi?
3. što ti više smeta: laži ili sama prevara, ili oboje?

svima nama se netko ponekad sviđa kada smo u vezi, neki i prevare neki ne. no to se sve može komunikacijom razriješiti dokle god ste obadvoje potpuno iskreni te tako možeš više saznati i o osobi koja si te tko postaješ i gdje zapravo želiš da budeš nekih par godina kasnije.

ako unatoč svemu misliš da je prekid najbolja solucija.. eh, pa sad.. ta emotivna bol nikada ne prestaje samo se stiša kada prestaneš misliti o svemu tome. ali eto to nam sve služi na čast, gdje smo bili i što smo sve prošli te kako nas i neka ružna "experiences" čine boljim i razumnijim osobama. we are the sum of our experiences, kako god da pogledaš na sve, svi se mi mjenjamo nekada na bolje a nekada na gore, na tebi je da odlučiš da li te tvoja veza čini boljom osobom ili ne, te da li je vrijedno truda bez obzira na sve ostalo.
noname
Stažist/ica
Stažist/ica

PostPostano: čet tra 29, 2010 9:08 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bila sam u takvim situacijama...tako da znam sto pricas...uglavnom...zapamti jedno...sve na ovom svijetu se moze ako se skupi dovoljno snage...ti vjerojatno i sama znas da bi ti dugorocno bilo bolje da se maknes od toga...al kako, nakon svega sto ste prosli...jednostavno ga jos uvijek volis beskrajno iako je budala i radi tebe jos vecom.
Tesko je prekinut nakon tako dugo vremena...al vjeruj mi, ima ljudi koji prekidaju veze od 10 godina, 10 godina braka...pa prezive nakon toga....trebas jednu vecer leci u krevet zapitat se neka pitanja...i jednostavno napravit rez...stisnut zube najjace sto mozes i nek to bude to...Bit ce ti tesko, uzasno tesko...dozvoli si par dana patnje...placi, gledaj slike, slusaj laganu muziku...odtuguj svoje...i onda kreni...zivi dan po dan...budi van, s prijateljima, radi nesto sto si dugo htjela i zanimalo te, a mozda nisi, upisi se na nesto (gdje mozes upoznat hrpu novih ljudi) samo nemoj bit solo...to je najgore...jer kad si sam razmisljas jako puno, javi se toliko osjecaja i tesko je.

Ja sam prekinula vezu od godinu i pol prije nekih tjedan dana...uzasno mi je, ne mogu ti ni opisat kako...al skupila sam snage i rekla gotovo je...i idem, zivim..dan po dan...i cekam onaj dan kad ce mi bit ok..a znam da ce doc...eto..sretno.

p.s. glavna i najbitnija stvar ( po meni), kad se odlucis za prekid...obrisi ga sa facebooka ako ga imas, njega i par njegovih najblizih...jer to je smrt...vjeruj mi ne zelis vidjeti di ide sto radi, ko mu je postala nova frendica i sl...prebolno, a nepotrebno.

Mozda sam fakat malo zabrijala..al zelim ti pomoci jer znam da ti je tesko i zelim da te prodje sto prije kako bi se mogla vratit sebi i svom zivotu...i zapamti, uvijek budi sebi najbitnija i sama sobom unutra sredjena.

Pozz
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    LORI forum - Početna -> Ljubav, seks, odnosi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.

PDT_Hotforum v1.3 Design : MagiConception | phpBB-design.com.