FAQ | Pretraživač | Članstvo | Korisničke grupe
LORI forum - Početna  Profil Registracija          
Grupa za traumu i žalovanje

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    LORI forum - Početna -> Psihologija i filozofija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mekto85
Junior/ka
Junior/ka

PostPostano: uto lis 04, 2011 8:29 am    Naslov: Grupa za traumu i žalovanje Citirajte i odgovorite

Evo da napišem par redaka o sebi. Imam 26. godina, rano u djetinjstvu ostao sam bez oba djeda i tate.Zbog puno smrti u obitelji osjećo sam se izolirano i nesvaćeno od svijeta i ljudi. Posljednjih sedam godina idem na psihoanalizu i naučio sam, da najgora stvar što se tiče traumatskih događaja, je da ljudi rijetko pričaju o tome.

Razmišljam o formiranju grupe koja bi se bavila traumom i žalovanjem. Pod traumom mislim na gubitak bliskih ljudi i naravno sam proces žalovanja koji dolazi nakon gubitka. (U Zagrebu)

Tako da će glavna funkcija grupe biti na verbalizaciji trauma, dijeljenju naših iskustava.

Budući da ima puno ljudi koji nisu u Zagrebu, oni se mogu priključiti preko bloga i slati svoje iskustva, mišljenja te teme o kojima bi htjeli da se raspravlja.

Da li ima netko zainteresiran?

pozz
Tomislav
dream_catcher
Kultna figura
Kultna figura

PostPostano: uto lis 04, 2011 7:39 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

zanimljiva zamisao. Applause
Charon
Tehnička podrška

PostPostano: sri lis 05, 2011 6:07 pm    Naslov: Re: Grupa za traumu i žalovanje Citirajte i odgovorite

mekto85 je napisao/la:
Posljednjih sedam godina idem na psihoanalizu i naučio sam, da najgora stvar što se tiče traumatskih događaja, je da ljudi rijetko pričaju o tome.

Ovo vrijedi opcenito, a ne samo kod traumatskih dogadjaja. Ljudi premalo pricaju. Zapravo, vecina nikad ne prica. Da, stalno izmjenjuju rijeci, no pricanje je dvosmjerno i ukljucuje i slusanje sugovornika, promisljanje o izgovorenom,...

Sretno s grupom. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mekto85
Junior/ka
Junior/ka

PostPostano: čet lis 06, 2011 3:24 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na podršci;)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    LORI forum - Početna -> Psihologija i filozofija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.

PDT_Hotforum v1.3 Design : MagiConception | phpBB-design.com.