| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mekto85 Junior/ka

|
Postano: uto lis 04, 2011 8:29 am Naslov: Grupa za traumu i žalovanje |
|
|
Evo da napišem par redaka o sebi. Imam 26. godina, rano u djetinjstvu ostao sam bez oba djeda i tate.Zbog puno smrti u obitelji osjećo sam se izolirano i nesvaćeno od svijeta i ljudi. Posljednjih sedam godina idem na psihoanalizu i naučio sam, da najgora stvar što se tiče traumatskih događaja, je da ljudi rijetko pričaju o tome.
Razmišljam o formiranju grupe koja bi se bavila traumom i žalovanjem. Pod traumom mislim na gubitak bliskih ljudi i naravno sam proces žalovanja koji dolazi nakon gubitka. (U Zagrebu)
Tako da će glavna funkcija grupe biti na verbalizaciji trauma, dijeljenju naših iskustava.
Budući da ima puno ljudi koji nisu u Zagrebu, oni se mogu priključiti preko bloga i slati svoje iskustva, mišljenja te teme o kojima bi htjeli da se raspravlja.
Da li ima netko zainteresiran?
pozz
Tomislav
|
 |
dream_catcher Kultna figura

|
Postano: uto lis 04, 2011 7:39 pm Naslov: |
|
|
zanimljiva zamisao.  _________________ Native Indian |
|
| [Vrh] |
|
 |
Charon Tehnička podrška

|
Postano: sri lis 05, 2011 6:07 pm Naslov: Re: Grupa za traumu i žalovanje |
|
|
| mekto85 je napisao/la: | | Posljednjih sedam godina idem na psihoanalizu i naučio sam, da najgora stvar što se tiče traumatskih događaja, je da ljudi rijetko pričaju o tome. |
Ovo vrijedi opcenito, a ne samo kod traumatskih dogadjaja. Ljudi premalo pricaju. Zapravo, vecina nikad ne prica. Da, stalno izmjenjuju rijeci, no pricanje je dvosmjerno i ukljucuje i slusanje sugovornika, promisljanje o izgovorenom,...
Sretno s grupom.  _________________ Reci "DA"
Few people can be happy unless they hate some other person, nation or creed.
-- Bertrand Russell |
|
| [Vrh] |
|
 |
mekto85 Junior/ka

|
Postano: čet lis 06, 2011 3:24 pm Naslov: |
|
|
| Hvala na podršci;) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|
|