| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 3:42 pm Naslov: 4 saleksa |
|
|
eto dosta mi je off topanja po svim mogucim topicima na ovom forumu pa da ti tu kazem sta mislim
CITAJ!citaj i opet citaj postove prije nego sta odgovaras na njih...nakon mjesec dana sta me nije bilo tu,vratih se,i sta nadem?tebe kako se prepucavas sa svima ostalima.zasto?zato sta krivo izrazis svoje misljenje i onda pizdis ak ekipa reagira i ne slaze se i kazes da te ne kuze...p anaravno da te niko ne kuzi ako jedno pises a drugo mislis(sorry al tako ispada)...
daj mucni malo glavom plz za dobrobit foruma jer ce se dogodit da cemo se svi sa tobom,ama bas svi,samo prepucavat iz dana u dan iz topica u topic
i kazes da kazemo svoje misljenje...pa ja ga kazem i suprostavlja se tvojemu i sta ispada???pa nametas mi svoje misljenje dok ja ne popizdim i odustanem od bilo kakvog odgovora na temu...
eto sorry ali morala sam |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 3:50 pm Naslov: |
|
|
edit _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura 
Zadnja promjena: sale; pet kol 14, 2009 10:18 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 4:23 pm Naslov: |
|
|
citaj!!,rekoh:nakon sta se vratih s godisnjeg! samo to vidim....top o sexu??pa da,meni se tam cini ko da se pjenis na cjeli svijet ko se sevi....
topic o primorsken kantunicu?tam mi se pak cini da optuzujes aktiviste i volontere da nitko nista ne cini osim pridea koji se i nije morao napravit
i jos u nekim topicima(koje se sad ne mogu sjetit ali ako bas os izvuc cu ti sve topice u zadnjih 2 mjeseca) u kojima se "prepires" i di te ekipa upozorava da citas pazljivo prije no sta das bilo koji komentar
kad se o citanju radi: topic dzamija!!!!mislim da ti je komentar:nije me briga i tako ne zivim u rijeci malo neprikladan jer kolko sam ja uspjela skuzit svoje pitanje i kolko ga se sjecam glasi: izgradnja dzamija u hrvatskoj |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 4:30 pm Naslov: |
|
|
hiro nakamura 
Zadnja promjena: sale; pet kol 14, 2009 10:17 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 4:32 pm Naslov: |
|
|
| saleksa je napisao/la: | Naglasavam to cini!
i znam da ces opet ti nesto krivo shvatit iz texta , ako i shvatis krivo pitaj a nemoj se nervirat ili donosit zakljucke samoincijativno ! |
to se i na tebe odnosi |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 4:38 pm Naslov: |
|
|
| nikka_ri je napisao/la: | | saleksa je napisao/la: | Naglasavam to cini!
i znam da ces opet ti nesto krivo shvatit iz texta , ako i shvatis krivo pitaj a nemoj se nervirat ili donosit zakljucke samoincijativno ! |
to se i na tebe odnosi |
znam !
isto se ti brzo palis , moram priznat , da se i ja tako sad palim brzo bi mi napravili prepirku !
ali okey svaki put cu stavit ovaj smajli pa da znate kako se uistinu osjecam ili mislim muka mi vas je slusat kako krivo shvacate situaciju , jedino to !  _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura  |
|
| [Vrh] |
|
 |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 4:46 pm Naslov: |
|
|
sorry ali lakse je magarca preko mosta prevest nego tebi nest rec.....
si ti skuzila uopce zasto se ekipa tu naljuti na tvoje odgovore?jel znas u cemu je poanta????pusti smajlice na miru...poanta je u tvom nepravilnom citanju tekstova i time krivog shvacanja istog te odgovora koji veze s vezom nemaju i to sve skupa dovodi do sukoba....
sorry sta ovo pitam ali pobogu koliko si u skoli imala iz hrvatskog?kolko si puta citala i ponovo citala tekst dok ga nisi razumjela?tj.kolko te je puta prof.tjerala'o da citas dok ne skuzis sta pise?jel ikad citas glasno?
moji odgovori?vukla si dvojku samo da te produ pa da odes radit...
i jos jedno glup pitanje: si citala knjigu Dostojevskog:"zlocin i kazna"? ako jesi si skuzila o cemu prica?
ili jos jednostavnije... cem se prica u bajci Crvenkapica? |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 4:59 pm Naslov: |
|
|
hiro nakamura 
Zadnja promjena: sale; pet kol 14, 2009 10:17 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 5:05 pm Naslov: |
|
|
ps na citas li ti sad moj text krivo , ma nemoj mi te spike bacat , rekla si sta imas reci sad pusti to , krivo odgovorim , pa ispravit cu se malo kasnije , ljutnja nista ne donosi , samo novu ljutnju !
sad dosta idemo ispocetka zaboravi sve do sad , ne uci svak tako brzo kao mozda ti !
muka mi je prepirke s tobom danas jesi li objasnila jesi i cica mica gotova je prica ja cu pitat tebe zasto to mislis i ti mene kad dođe do neceg sta lici na prepirku i dosta sad s raspravama ! _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura  |
|
| [Vrh] |
|
 |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 5:08 pm Naslov: |
|
|
aha vidis kako zivcira kad netko te krivo cita
p.s.
top:vaznost sexa
apsurdna:ok, jednostavno zaboravi na sve ovo. mozda jednom naucis da nisi jedina osoba na svijetu. do onda, mislim da se uopce vise necu raspravljati s tobom |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 5:10 pm Naslov: |
|
|
| nikka_ri je napisao/la: | aha vidis kako zivcira kad netko te krivo cita
p.s.
top:vaznost sexa
apsurdna:ok, jednostavno zaboravi na sve ovo. mozda jednom naucis da nisi jedina osoba na svijetu. do onda, mislim da se uopce vise necu raspravljati s tobom |
dobro dala si primjer uvazavam to , tad me izivcirala jer nije istina da samo mislim na sebe !
ali isto tako ugledaj se na nju i procitaj ovo :
apsurdna@-onda ok !
mah, ionako vise nema veze, kasno je sad analizirati ono sto je vec receno.. _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura  |
|
| [Vrh] |
|
 |
apsurdna Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 5:18 pm Naslov: |
|
|
vas mogu lijepo zamoliti da mene ne uvlacite u to? sto je bilo, bilo je _________________ bow before me for i am root |
|
| [Vrh] |
|
 |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 5:20 pm Naslov: |
|
|
| sta god...moj zakljucak na sve ovo: nikakva korist....jednostavno nikka ce svojim putem(ko ce skuzit mogao je) |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 5:20 pm Naslov: |
|
|
| apsurdna je napisao/la: | | vas mogu lijepo zamoliti da mene ne uvlacite u to? sto je bilo, bilo je |
dogovoreno !
i ja se sluzbeno povlacim iz teme ! _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura  |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 5:23 pm Naslov: |
|
|
eh nemogu mucat , ajmo se vise ne svađat nikad , i hate it , a vi i love you people , ajmo se ne svađat nije nikad to lijepo moze  _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura  |
|
| [Vrh] |
|
 |
alexx Kultna figura

Pridružen/a: 26. 12. 2006. Postovi: 690 Lokacija: nekoliko milja daleko od stvarnosti
|
Postano: sri ruj 05, 2007 8:29 pm Naslov: |
|
|
saleksa, nije bi baš zanimljivo što se baš samo na tebe i baš svi na ovom forumu prije ili poslije naljute na tebe??? _________________ Najbolje stvari događaju se onda kada ih najmanje očekuješ. |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 9:18 pm Naslov: |
|
|
hiro nakamura 
Zadnja promjena: sale; pet kol 14, 2009 10:16 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
alexx Kultna figura

Pridružen/a: 26. 12. 2006. Postovi: 690 Lokacija: nekoliko milja daleko od stvarnosti
|
Postano: sri ruj 05, 2007 9:37 pm Naslov: |
|
|
ok, imaš pravo. krivo sam formulirala to što sam htjela reči zapravo. većinu ljudi na ovom forumu živciraš. sorry. _________________ Najbolje stvari događaju se onda kada ih najmanje očekuješ. |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 9:40 pm Naslov: |
|
|
edit! _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura 
|
| [Vrh] |
|
 |
Modesty Blaise Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 10:08 pm Naslov: |
|
|
| saleksa je napisao/la: | modesty , nosferatu ti ponekad i nikka ponekad nisu vecina !
ali za razliku od vas 3 nosferatu bome zna objasnit stvari ali vi se svađate i zivciram vas kad nisam nit ljuta nit zivcana a na kraju me to vase ne shvacanje mojih emocije i texta dovede do cinjenice da se zivciram ! |
ne uvlači me u rasprave u kojima ne sudjelujem. ako mi imaš što reći, reci meni. to su pravila pristojnosti.
gdje sam se ja to svađala i gdje sam rekla da me živciraš?
i da, you of all people ne možeš nekome reći da li je dobro formulirao/la rečenicu ili ne. _________________ It's not that we dislike penises, we just don't like them on men. |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 10:11 pm Naslov: |
|
|
| Modesty Blaise je napisao/la: | | saleksa je napisao/la: | modesty , nosferatu ti ponekad i nikka ponekad nisu vecina !
ali za razliku od vas 3 nosferatu bome zna objasnit stvari ali vi se svađate i zivciram vas kad nisam nit ljuta nit zivcana a na kraju me to vase ne shvacanje mojih emocije i texta dovede do cinjenice da se zivciram ! |
ne uvlači me u rasprave u kojima ne sudjelujem. ako mi imaš što reći, reci meni. to su pravila pristojnosti.
gdje sam se ja to svađala i gdje sam rekla da me živciraš?
i da, you of all people ne možeš nekome reći da li je dobro formulirao/la rečenicu ili ne. |
jesi u topicu kantunic , ali dobro malo ishitreno od mene , uglavnom danas mi nije nitko isao na zivce sad ste me svi vi rastuzili ispadam kao negativac a mislim da to nisam! ili jesam? li objasni ali bez ljutnje molim te dosta mi je nje danas ! _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura  |
|
| [Vrh] |
|
 |
nina1107 Junior/ka

|
Postano: sri ruj 05, 2007 10:17 pm Naslov: |
|
|
[quote="saleksa"] | alexx je napisao/la: | ispada na kraju da sam samo preiskrena budala koja je brzopleta ponekad pa vidi netko tu brzopletost i kad je nema !
[/b] |
gle ocito te tu nezele shvatit, a tvoja nepismenost je ujedno i prikaz njihove nezrelosti..makni se sa ovog foruma jer ne treba ti da te jos nize vrijeđaju..odi tamo gdje si uvijek dobro dosla..pozz |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 10:32 pm Naslov: |
|
|
hiro nakamura 
|
| [Vrh] |
|
 |
nina1107 Junior/ka

|
Postano: sri ruj 05, 2007 10:37 pm Naslov: |
|
|
da,ali si zato posebna i ako oni to nemogu shvatit..onda je to za njih zalosno..
ti ocekujes da svi budu kao ti, a znas da je to tesko jer naposljetku pokazu onu losu stranu no nemoj to uzimat previse srcu..neisplati se..
daj jedan smjesak..  |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: sri ruj 05, 2007 10:38 pm Naslov: |
|
|
evo par smijesaka ! _________________ Ja sam inspiracija za urnebes
hiro nakamura  |
|
| [Vrh] |
|
 |
nina1107 Junior/ka

|
Postano: sri ruj 05, 2007 10:44 pm Naslov: |
|
|
| saleksa je napisao/la: |
evo par smijesaka ! |
e takvu te volim..
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
nikka_ri Kultna figura

|
Postano: čet ruj 06, 2007 8:46 am Naslov: |
|
|
| saleksa je napisao/la: |
ali tako je samnom cijeli zivot nikad nisam mogla sve sta i svi ostali nikad nit pisat nit trcat nit igrat , ama bas nista , imam dijagnozirano ostecenje lokomotorickog sustava , hiperaktivnost sve glupe stvari to sta sam i ovakva kakva sam je postignuce je !
realno dajem iluziju mormalno razvijene osobe ali to nisam imam mali milijun gresaka i ne ucim brzo , evo nit moja sestra nemoze to shvatit zamisli kako je cili zivot zivjet da te svi stalno ispravljaju a ti nisi sposoban ispravit sebe makar ne u vremenu kao svi ostali !
nisam imala poe+seban program , tj prilagođen za nista , mozda neki neznaju ali su se pedagozi mislili da me upisu u "normalnu" skolu ili onu za djecu s posebnim potrebama , sve ovo sta govorim je istina , a ja moram imat interakciju s ljudima ali ljudima je katkad tesko to isto imat samnom pa nisam uzalud ovako povucena ! |
oprosti saleksa sta je opet reagiram,ali ovime te ne napadam nit ista.
to sta su ti dijagnosticirali nije strasno.ostecenje lokomotoricnog sustava,vjerovala ti ili ne,cesta je pojava kako u djece tako i u odraslih,isto kao i hiperaktivnost...postoje razliciti oblici kako ostecenja tako i hiperaktivnosti
uglavnom da ne duljim po tvom pisanju i izrazavanju ja ne bih zakljucila da su ti problemi veliki problem...samostalna si,pises,citas,radis,a sve ostalo da se rijesiti
sta se pedagoga tice....po meni se nisu trebali uopce mislit...normalna skola sa dopunskom nastavom
samo pro nota: moj osvrt i zakljucak se temelji na bazi tvog pismenog izrazavanja...da te pratim u zivo mozda bih drugaciji osvrt dala a mozda i ne...nisu pedagozi uvijek u pravu vjeruj mi(govorim ti kao strucni dio te skvadre,nakon godina i godina ucenja i proucavanja valjda nekog vraga i znam)
kiss  |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: čet ruj 06, 2007 9:27 am Naslov: |
|
|
| saleksa je napisao/la: | | Modesty Blaise je napisao/la: | | gdje sam se ja to svađala i gdje sam rekla da me živciraš? |
jesi u topicu kantunic , ali dobro malo ishitreno od mene , uglavnom danas mi nije nitko isao na zivce sad ste me svi vi rastuzili ispadam kao negativac a mislim da to nisam! ili jesam? li objasni ali bez ljutnje molim te dosta mi je nje danas ! |
čitajući ponovno svoje postove vidim da se iz njih mogla iščitati svađalačka namjera i iživciranost. nije mi to bila namjera, niti mi je bila namjera povrijediti te i žao mi je ako sam to učinila. namjera mi je bila doprijeti do tebe; sama ćeš procijeniti je li mi to uspjelo.
uglavnom, mene razljuti olako baratanje riječima. riječi nas povezuju, teško bi ti i ja sad komunicirale da nemamo riječi, je l' tako? ali izražavanje riječima (jezikom) nije toliko jednostavno, kako možda izgleda: ponekad ne odražavaju dobro naše misli, ponekad se ne znamo izraziti, ponekad nam "fale riječi", ponekad osoba koja sluša/čita ih drukčije razumije iz raznoraznih razloga. nisu svi ljudi jednako vješti s riječima i nesporazumi se stalno događaju, ali riječi su bitne, kao i način na koji ih upotrebljavamo. to posebno vrijedi za jedno ovakvo mjesto na kojem ljude upoznaješ samo preko njihovih postova (ne ulazim u moguća druženja, telefonske razgovore i razmjene slika). words can kill.
jasno mi je da je tebi uz tu hiperaktivnost teško stati i razmisliti jesu li tvoje riječi "ubojite" i da li bi koga mogle uvrijediti i povrijediti. jasno mi je i da ne možeš funkcionirati tako da ti stalno netko "soli pamet". no, IMO, to što ljudi reagiraju i ukazuju ti na neke stvari znači da žele uspostaviti/zadržati kontakt i bolje je nego da te ignoriraju ili odlaze s foruma.
rješenje? tolerancija. i komunikacija; sretna okolnost je ta da riječima možemo i "izgladiti nesporazume".  _________________ It's not that we dislike penises, we just don't like them on men. |
|
| [Vrh] |
|
 |
sale Kultna figura

|
Postano: čet ruj 06, 2007 11:45 am Naslov: |
|
|
hiro nakamura 
Zadnja promjena: sale; pet kol 14, 2009 10:15 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: čet ruj 06, 2007 12:31 pm Naslov: |
|
|
sve pet.
P.S. normalnost ne postoji. tom se riječju izražava neka srednja vrijednost, ukalupljenost, nešto što je svojstveno većini. njome se ne priznaju individualne razlike, niti pravo na različitost. to je posebno izraženo u školi. ne bih se time zamarala na tvom mjestu. _________________ It's not that we dislike penises, we just don't like them on men. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|