| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
d_ dancer Kultna figura

|
Postano: uto svi 24, 2011 1:13 pm Naslov: Uhvati me ako možeš; prosuđivanje i impresije |
|
|
Da imate zadatak što bolje upoznati neku potpuno nepoznatu osobu a pri tom joj možete postaviti samo tri pitanja, koja bi to pitanja bila?
Drugim riječima, zanima me kojih su to nekoliko informacija koje su vam važne, na osnovu kojih bi vi najbolje donijeli neki ''generalni sud'' o osobi u takvim okolnostima. |
|
| [Vrh] |
|
 |
dream_catcher Kultna figura

|
Postano: uto svi 24, 2011 2:28 pm Naslov: |
|
|
pitala bih: Slusas li Balasevica? Sta mislis o LGBT populaciji? Koju si knjigu zadnju procitao/la?
ma ne znam,masu nekih pitanja mi sad pada na pamet  _________________ Native Indian |
|
| [Vrh] |
|
 |
Modesty Blaise Kultna figura

|
Postano: čet svi 26, 2011 6:53 pm Naslov: |
|
|
mislim da nisu bitna pitanja, već odgovori. odnosno, možeš pitati bilo što, a dojmove ćeš ionako steći ovisno o tome što i kako ti osoba odgovara.
s druge strane, mislim da tri pitanja nisu dovoljna za ikakvo konkretnije upoznavanje.
ali ako bih morala izabrati tri, bila bi to:
kako se zoveš?
čime se baviš?
što te zanima o meni? _________________ It's not that we dislike penises, we just don't like them on men. |
|
| [Vrh] |
|
 |
DancingSushi Stažist/ica

|
Postano: pon svi 30, 2011 5:31 pm Naslov: |
|
|
To je prilično teško pitanje s obzirom da volim upoznati osobu kroz djela, a ne riječi (acta, non verba )
Kada bih joj trebala postaviti 3 pitanja bila bi prilično jednostavna:
1) Što te čini sretnom?
2) Da li voliš putovati, i ako da gdje biš htjela otići?
3) Kada biš se mogla predstaviti simbolom, koji bi to bio simbol... i zašto baš taj? |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|
|