DRUŽENJA

Posted in Druženja

Društveni život je jedna od stalnih aktivnosti udruge za koju je zadužen društveni tim. Tim je odgovoran za osmišljavanje i organizaciju druženja članica i članova, partyja, uređenje prostora te organizaciju raznih kulturnih i društvenih aktivnosti (izložbe, radionice, pub kvizovi, prikazivanja filmova isl.).

Druženje članica i članova LORI održava se prema dogovoru i interesu, najčešće barem jednom u dva mjeseca. Društvene aktivnosti su raznolike: organiziraju se naizmjenično druženja u LORI i/ili nekom drugom sigurnom prostoru, tulumi, filmske večeri a o tome što je na rasporedu i kada, možete se informirati preko LORI Facebook i web stranice, LORI Instagrama te putem mailing lista.

Filmske večeri se održavaju s početkom u 21:00 ljeti i 20:00 zimi, otvorene su za sve LGBTIQ friendly osobe a prikazuju se filmovi LGBTIQ sadržaja.

Druženja u LORI su se od samih začetaka najčešće održavala u prostoru udruge, a u međuvremenu pojavili su se i razni LGBTIQ friendly kafići, klubovi koji su rado ugostili više tematskih druženja: igrice upoznavanja, karaoke, orijentalnu svirku, društvene i sportske igre itd.

Za one koji/e vole pisanu riječ, od 2014. godine organiziran je ciklus od 3 književne večeri "Postojanje i vidljivost lezbijki i biseksualnih žena u književnosti", u prosjeku jednom u 3 mjeseca. Od 2015. organiziramo periodično i Kvir poetRI - večeri čitanja poezije neobjavljivanih LGBTIQ autorica i autora, a u planu je svakako i da se s tom aktivnošću nastavi i u budućnosti, te ako želite podijeliti s drugima svoje stihove u duginim bojama, dobrodošli/e ste da nam se javite. :)

Prilikom obilježavanja datuma ili događaja od značaja za LGBTI zajednicu, LORI organizira posebna druženja, projekcije filmova, večeri komedije i slično (IDAHOT – Međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije 17. svibnja, Coming Out Day itd.), u suradnji s klubovima, kinima i drugima.

Queer-UP! Partyji se od jeseni 2018. godine održavaju u u Klubu . ispod Beertije.

Naravno, volonterke/i su uvijek dobrodošle/i u našem društvenom timu! Ako se želite uključiti u osmišljavanje i organiziranje događaja, možete nam se javiti na drustveni_tim@yahoo.com. :)

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved