Smoqua - mjere i preporuke za sprječavanje zaraze virusom COVID-19

Posted in Novosti

Drage/i naše/i posjetiteljice/i, Udruga LORI, kao  glavna organizatorica festivala queer i feminističke kulture Smoqua, redovno prati sve najnovije preporuke Stožera Civilne zaštite te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze virusom COVID-19 te će poštivati mjere i preporuke za sprječavanje zaraze. 

Stoga vas molimo da se pridržavate sljedećih mjera i preporuka za vrijeme trajanja festivala:

1) Nošenje maske koja vam prekriva usta i nos, osim izvođača u trenutku izvedbe ili određenih zdravstvenih stanja (izuzeća od obveze nošenja maski možete pronaći ovdje).

2) Održavanje fizičke distance – preporučeno je održavanje razmaka među osobama od 2 metra u svim smjerovima.

3) Redovite pranje ruku sapunom i vodom ILI korištenje dezinficijensa na bazi alkohola

4) Izbjegavanje dodirivanja lica, usta, nosa i očiju.

5) Molimo vas, prije dolaska na festival – izmjerite tjelesnu temperaturu. Ako vam je tjelesna temperatura viša od 37,2 °C, ako se osjećate bolesno ili imate druge znakove bolesti (kašalj, grlobolja, curenje nosa, itd.), molimo vas nemojte dolaziti.

NAPOMENA: Sukladno Preporukama za sprečavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija (HZJZ, 25.09.2020.), na okupljanima ne može sudjelovati osoba koja: ima ukućana koji je u samoizolaciji, je boravila unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu (osim ako ima negativan test na PCR ne stariji od 48 sati); je u proteklih 14 dana imala kontakt s osobom zaraženom SARS-COV-2 virusom; ima neki od sljedećih simptoma: temperatura, kašljanje, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.

LORI svim srcem želi da i ova Smoqua protekne u sigurnom i veselom ozračju, uz svijest i odgovornost za poštivanje svih mjera i preporuka za sprječavanje zaraze.  

HVALA VAM.

Share

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved