Pub kviz "Rod, seksualnost, identiteti – od opresije do ravnopravnosti"

Posted in Novosti

Treća generacija studenata i studentica uspješno završava kolegij „Rod, seksualnost i identiteti - od opresije do ravnopravnosti“, koji se provodi u zimskom semestru akademske godine 2021./2022.

Kolegij se izvodi na Odsjeku za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci u suradnji Centra za ženske studije FFRI s riječkim udrugama LORI, PaRiter i SOS Rijeka, gdje su studentice/i stjecale/i dodatna znanja i vještine u području rodne ravnopravnosti, LGBTI ljudskih prava, rodno uvjetovanog nasilja, te povezanih tema.

Kako bi završile obaveze na kolegiju imale su zadatak tijekom cijelog semestra: razrađivati pitanja, pronalaziti mjesto za održavanje kviza, smisliti poziv na kviz i - uspjele su. No, kako bi stavile "točku na i" cijelom ovom radu, pozivaju upravo vas - studente i studentice Sveučilišta u Rijeci (bez obzira na fakultet na kojem studirate, godinu studija i ostalo) da nam se pridružite i da zajedno naučimo nešto novo i korisno.

Kviz će se održati 25. siječnja 2022. u 18 sati u Zajednici Talijana Circolo (adresa: Uljarska ulica 1), a sve što treba uzeti sa sobom je dobra volja, prijateljstvo i naravno COVID potvrda - bez nje nažalost ne možete sudjelovati na kvizu.

Prijaviti se može maksimalno 6 ekipa po 5 članova/ica, a prijave se šalju putem e-maila udruge SOS Rijeka: centar@sos-rijeka.org.

I da, naravno, svaki/a član/ica pobjedničke ekipe dobit će na poklon udžbenik, ali vjerujte nam ovakav udžbenik još niste vidjeli/e ni pročitali/e!

Zato vas još jednom toplo pozivamo na najšareniji i najliberalniji kviz u ovoj akademskoj godini!

Vidimo se! :)

Share

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved