Queer šetnja uz Rječinu

Draga ekipa, nakon slavlja, blagdana, a i kako nema baš puno mogućnosti za (veća) okupljanja, nožice nam same traže pokret, pluća traže da se udahne svježi zrak, treba nam druškanja. I zato s prvim zracima sunca nastavljamo s queer šetnjama: u subotu, 5. veljače, krećemo

od Gradine i idemo uz Rječinu sve do starih mlinova na Orehovici. Tamo nam slijedi stanka za odmor, sendvičarenje i selfiranje (šalu na stranu, mjesto je zbilja filmski lijepo i mirno :)), a potom se vraćamo prema Gradini. Usput možemo skrenuti prema Harteri i obići i tu nezaobilaznu atrakciju Rijeke – dogovorimo se o svemu „u hodu“. Dakako, tempo je leggero, pauziramo kad god je potrebno, ne spremamo se za maraton, ali želimo osjetiti srce kako pumpa 🙂 

KAD I GDJE: u subotu, 5. veljače u 11:00 se nalazimo na ulazu u Trsatsku Gradinu. To je na slici ovdje, tj. kad se prođe ulazna kapija, pa ispred samog ulaza na Gradinu – gdje se naplaćuje ulaz kad su neki eventi. Nekoliko minuta ćemo se lagano zagrijati, pa krećemo.

 Trajanje šetnje: oko 2 sata (s pauzama).
Obvezno je ponijeti kao i uvijek: dobre tenisice, udobnu odjeću (hint: trenirka ;)), bar jednu bocu vode i naravno – osmijeh i dobru volju.

Da ne bi bilo da smo protiv tradicije, mi nastavljamo s onom „našom“: nakon rekreacije druškanje u nekom od friendly lokala na Trsatu.

Šetnju (kao i prethodne) vodi Silvio Kezele, planinarski vodič, rekreativac te ljubitelj prirode.

Slobodno povedite svoje krznate prijatelje/ice, životinje su uvijek dobrodošle na naša druženja. 

Šetnja se odgađa samo u slučaju jake kiše ili nevere, ali, to ćemo objaviti na dan događaja, skupa s novim terminom.

Vidimo se na Gradini 🙂

Podijeli:

Više vijesti:

Scroll to Top