Grupa podrške za LGBTIQ mlade, 28.1.19. u 20h

Posted in Novosti

grupa podrske

Nakon kratke pauze, u ponedjeljak, 28.1.2019. u 20h, nastavljamo s grupama podrške za LGBTIQ mlade u Rijeci! Cilj grupe je osnaživanje i pružanje psihosocijalne podrške LGBTIQ mladima.

Što je grupa podrške?
Grupe podrške zamišljene su kao sastanci, koji se održavaju okvirno jednom mjesečno, gdje mlade LGBTIQ osobe u dobi od 14 do 21 godine mogu razmjenjivati svoja iskustva, osjećaje i razmišljanja, uz stručno vodstvo. Grupa si međusobno pomaže kroz razgovor u sigurnom okruženju i prijateljskom ozračju. Svrha grupe podrške je razvijanje samoprihvaćanja, samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Grupe vode LGBTIQ friendly savjetnici/ice..

Za mlade koji nisu u mogućnosti uključiti se u grupu, a trebaju savjet ili informacije o ovoj temi, organizirale smo podršku preko e-maila, piši nam na: queerpodrska@gmail.com, naše psihologinje će odgovarati na sve upite.

Kako se uključiti?
Prijave su obvezne putem e-maila. Za sudjelovanje u grupi podrške u Rijeci, piši na: queerpodrska@gmail.com. Pošalji nam svoje ime ili nadimak, dob i e-mail, a mi ćemo ti javiti mjesto održavanja grupe.

Promotivni letak u pdf formatu možete preuzeti na ovoj web adresi.
Slobodno podijelite informaciju sa zainteresiranim mladim LGBTIQ osobama! :)

Vaše LORI cure

Share

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved