Počinje proljetna LORI rekreacija na otvorenom

Posted in Novosti

Drage naše, kako smo do sada već uspješno odradile nekoliko ciklusa treninga na otvorenom a i proljeće je već tu, odlučile smo s tom zdravom navikom nastaviti i ove godine. I stoga, počinjemo novi, proljetni ciklus besplatnih treninga na otvorenom! :)

Treninzi se održavaju na atletskoj stazi na Trsatu (na Kampusu) jednom tjedno u večernjim satima, u trajanju od jednog sata. Ciklus treninga osmišljen je i provodi se pod stručnim vodstvom.

Trenerica o konceptu govori: U okviru ove sportske rekreacije izvodit će se vježbe za razvoj izdržljivosti, snage, fleksibilnosti, ravnoteže, koordinacije, stjecati osnovna znanja iz škole trčanja, igrati razni sportovi (badminton, košarka, odbojka, nogomet- što uvjeti budu dopuštali) a s ciljem boljeg upoznavanja funkcioniranja vlastitog tijela.

Ako nam se želite priključiti, prijavite se putem e-maila: drustveni_tim@yahoo.com, pošaljite svoje ime, kontakt telefon a nakon toga javit ćemo vam ima li još mjesta u grupi te detaljnije kad se točno održavaju treninzi.

Vidimo se na razgibavanju!
vaše LORI cure

Share

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved