„Svježe“ iz kuhinje P.R.I.D.E. projekta - nova publikacija za trenere/ice o ljudskim pravima

Posted in P.R.I.D.E (Promoting Rights, Identity, Diversity and Education)

Projekt P.R.I.D.E. (Promoting Rights, Identity, Diversity and Education) je upravo „iznjedrio“ publikaciju za  trenere/ice u oblasti neformalnog obrazovanja: Toolkit for trainers in non formal education and activists promoting rights, inclusion, diversity and education.

P.R.I.D.E. je u periodu od 1. listopada 2019. do 30. svibnja 2020. godine provodila organizacija MAGNET iz Srbije zajedno s partnerskim organizacijama: Lezbijska organizacija Rijeka LORI iz Hrvatske, Centar za interkulturalni dijalog iz Sjeverne Makedonije, Go Free iz Rumunjske, Arciragazzi Portici iz Italije, Azes Valboenses iz Portugala, Citizens in Action iz Grčke i Lingue de l’Enseignement Nouvelle Aquitaine iz Francuske. Podržan je od strane Fondacije Tempus, a u okviru Erasmus+ programa, ključne akcije 1 – mobilnost mladih.

Poziv za sudionike/ice međunarodnog treninga u okviru projekta P.R.I.D.E.

Posted in P.R.I.D.E (Promoting Rights, Identity, Diversity and Education)

Otvoren je poziv za sudionice i sudionike međunarodnog treninga za trenere/ice u okviru projekta „Promoting Rights, Inclusion, Diversity and Education“ (P.R.I.D.E). 

Trening će biti realiziran u periodu od 16. do 24. veljače 2020. godine u centru za neformalno obrazovanje Magnet House u Velikom Gaju, u Srbiji. 
Specijalan fokus bit će stavljen na prava LGBTQ+ zajednice, a 24 sudionica i sudionika iz Srbije i još 7 europskih zemalja, imat će priliku tijekom sedmodnevnog treninga učiti o metodama neformalnog obrazovanja, strategijama planiranja i kreiranja treninga, kao i etičkim i pravnim aspektima ove profesije.

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved