Hvala vam, volonteri i volonterke!

Posted in Izađi PROTIV diskriminacije

Drage i dragi volonterke i volonteri i svi koji ste na bilo koji način sudjelovali u kampanji „Izađi PROTIV diskriminacije“

Želimo vam svima od srca zahvaliti što ste se pridružili ovoj kampanji kroz razne aktivnosti, što ste prepoznali važnost da budete dio ove velike borbe koja nipošto nije izgubljena. Možda smo izgubili jednu bitku, ali borba za jednakost, toleranciju i bolju budućnost svih nas svakako se nastavlja!

Da nije bilo svih vas koji ste svoje slobodno vrijeme odlučili iskoristiti upravo na ovaj način, mnogi bi ostali indiferentni i ostali u svojim kućama. Budite ponosni na sebe! Napravili ste jako puno i potaknuli mnoge da izađu i glasno i jasno kažu da nas ima i da se ne bojimo ustati u obranu svojih i prava svih ljudi.

Hvala svima koji su se satima smrzavali na štandu i slušali ne samo lijepe komentare naših sugrađana/ki već i one malo manje lijepe. :)

Hvala svima koji su prkosili buri i hladnoći i lijepili plakate i dijelili letke po raznim kvartovima u Rijeci i široj okolici. :)

Hvala svima koji su se priključili izradi transparenata, zajedno smišljali poruke/parole, crtali, zabijali čavliće, donosili materijale, tražili letvice i kartone i kreativno se izražavali i družili. :)

Hvala osobi koja je dizajnirala letke, plakate i osobama koje su pisale tekstove za promo materijale i priopćenja, kao i našem požrtvovnom i vrijednom web timu! :)

Hvala i osobama koje su fotografirale i snimale izjave poznatih na štandu, kao i tijekom ostalih aktivnosti koje smo proveli. :)

Također, hvala svima koji su i usprkos kiši u subotu ponosno prošetali Korzom. :)

Hvala svima koji  su na mnoge druge načine pomogli da Rijeka pokaže ono što je pokazivala svih ovih godina - da je ponosna što je drugačija, da je grad koji poštuje i prihvaća različitosti i da se možemo ujediniti zbog nečega što se tiče svih nas!

Iako smo imali samo 15 dana, napravili smo jako puno.  Još jednom jedno VEEEEELIKO HVALA, jer bez svih vas to ne bi bilo izvedivo! :)

Veliki pozdrav,

LORIce

Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved