Poezija

Poezija - duša svakoga/e od nas ima svoje vlastite riječi. Najčešće ih vidimo jasno jedino u snovima. Naravno, jasne su nam onoliko koliko poznajemo sebe. No, ima nas koji/e imamo dar riječi, dar zapisivanja na papir ili salvetu, ovisno što je pri ruci, riječi i rečenica, o onome što osjećamo, svijetu kojeg vidimo, osobama koje volimo, pa čak i ne volimo.

Zovu nas pjesnicima, onima koji oslikavaju svijet raznim bojama i opisuju ga riječima koje drugi ljudi često ne povezuju s istim stvarima i osjećajima. Bilo u vezanom ili slobodnom stihu s rimom ili u dvanaestercu. I Haiku ima dara.

Bilo koji jezik, bilo koja tema podijeli s nama svoje viđenje sebe i svijeta. Dozvoli da kroz tebe i mi upoznamo drugačiji svijet. Pjesnikinjo i pjesniče povedi nas sa sobom na daleka putovanja u dubine postojanja, bilo da boli ili da skakućemo od sreće, želimo kročiti uz tebe. Ponosno želimo hodati i ogoljenu istinu prenositi.
VAŠI RADOVI:

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved