Međunarodno istraživanje mentalnog zdravlja LGBTQ učenika/ica

Posted in Najave

Ideš u srednju školu i želiš pomoći stručnjacima/kinjama da saznaju o zdravlju, dobrobiti te zaštitnim i rizičnim faktorima za mentalno zdravlje LGBTQ učenika/ica (lezbijki, gejeva, biseksualnih osoba, transrodnih osoba, queer ili questioning osoba)?
 
Sudjeluj i ti u ovom međunarodnom istraživanju zajedno sa srednjoškolcima/kama iz više od 10 europskih zemalja (Austrije, Belgije, Nizozemske, Španjolske, Italije, Portugala, Irske, Grčke, Albanije, Rumunjske, Slovenije i Hrvatske). Sudjelovanje će ti oduzeti 20-30 minuta, a time ćeš pomoći u prikupljanju važnih spoznaja o školskim iskustvima LGBTQ učenika/ica, o čemu u Hrvatskoj još nemamo podataka.
 
Klikom na donji link pristupi upitniku te pročitaj detaljnije o istraživanju. Ako imaš LGBTIQ poznanike/ice i prijatelje/ice  i idu u srednju školu molimo te da s njima podijeliš ovaj poziv kako bismo došli do što većeg broja sudionika/ica i time do što 
vrijednijih zaključaka.
Poveznica na upitnik: https://bit.ly/31Zes2e

Više o samom projektu možete pročitati ovdje. 

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved