I ove godine organiziran besplatan prijevoz na povorku ponosa u Zagreb

Napisao/la WEB tim. Posted in Novosti

Dragei, s VELIKOM radošću vas obavještavamo da smo za sve zainteresirane osigurale besplatan prijevoz autobusom na Povorku ponosa u Zagreb, u subotu, 10. lipnja 2017. :)

Polazak autobusa iz Rijeke je u 11.00 sati a povratak najvjerojatnije u 21.00 sat. Detalje o polasku/povratku poslat ćemo vam naknadno na vaš e-mail.

Ako trebate prijevoz na Povorku ponosa javite se na e-mail udruga.lori@gmail.com. Prijava mora obvezno sadržavati ime i prezime, kontakt mobitel ili telefon i vaš e-mail.
VAŽNO - S obzirom da je broj putnika/ica ograničen, molimo vas da se javite samo ako ste SIGURNI da ćete koristiti prijevoz, kako ne bi drugim zainteresiranim osobama oduzeli mjesto.

Ovogodišnje aktivnosti vezane za Povorku ponosa, radionice izrade transparenata i zajednički odlazak na Povorku, organiziraju udruga LORI, udruga PaRiter, Centar za ženske studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci, udruga SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava i udruga Centar za građanske inicijative Poreč.

Besplatan prijevoz autobusom osiguran je uz podršku Grada Rijeke. :)

Veliki pozdrav,

LORI, PaRiter, CŽS Rijeka, SOS Rijeka i CGI Poreč

Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved