Ona, pas i ja

Htjela bih da me jednom ima jedna žena i jedan pas. Njih dvoje da me posvoje zauvijek.

Ja ću ih voljeti fotoaparatom i ići ćemo na razna mjesta. Zavlačit ćemo se u neke šume, na neke obronke, spavat ćemo po nekim divljim plažama, zapinjati u blatima. Odrat ćemo gume po stranputicama i glasno se smijati i glasno se voljeti.

Ona, pas i ja.

Vodat ćemo se šareno po sivim ulicama i ruke će nam ostajati suhe u mom džepu kad se kiša drsko prolije. Nećemo imati grad, grad će imati čast da ima nas. Ljubit ću te kraj štanda sa pečenim kukuruzima ljeti. Stisnut ću te kraj onog sa pečenim kestenima u jesen. Zimi ću te voljeti zimski a u proljeće onako sanjarski.

I imat ćemo psa, i ljubav će imati nas.


dare-devil

U početku

Autorica: Merril Mushroom
Naslov izvornika: In the Beginning
Odabrala i prevela: Sandra Antulov

 

U početku


Shemaya se nije točno sjećala u kojem je trenutku shvatila da je možda pogrešno prosudila – ili je možda pogriješila jer nije pridavala dovoljno pozornosti onome što radi ili onome što se događa. Ali opet, možda se greška morala dogoditi; ili je čak moguće da to uopće nije niti bila greška.
Sve je počelo na predavanju iz filozofije, kratkom diskusijom o solipsizmu. Shemayu je ta ideja fascinirala. Bi li moglo biti moguće, pitala se, da sve na svijetu zapravo jest plod mog uma, kreacija mojih misli? Isprva nije bila baš uvjerena u to, ali kako je vrijeme prolazilo ideja joj se sve više i više sviđala, dok, napokon, nije njome postala opsjednuta.

Psihološko savjetovalište

Zabava kroz umjetnost

  • Ona, pas i ja

    18 Veljača 2016
    Htjela bih da me jednom ima jedna žena i jedan pas. Njih dvoje da me posvoje zauvijek. Ja ću ih voljeti fotoaparatom i ići ćemo na razna mjesta. Zavlačit ćemo se u neke šume, na neke obronke, spavat ćemo po nekim divljim plažama, zapinjati u blatima. Odrat ćemo gume po stranputicama i glasno se smijati i glasno se voljeti. Ona, pas i ja. ...

RAD LORI PODRŽALI SU I PODRŽAVAJU: donatori banner

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved