POZIV - Seminar za psihologe/ginje i psihijatre/ice - Rijeka, 28.-30.4.2017.

Posted in Poštuj ljudska prava – gradi uključivo društvo

Pozivamo vas na SEMINAR „Specifičnosti rada sa LGBT osobama“ Rijeka, 28. - 30. travnja 2017., Hotel Jadran (Šetalište XIII. divizije 46).

Cilj seminara je informirati i educirati psihologe/ginje i psihijatre/ice za stručniji, kvalitetniji i profesionalniji rad s LGBT populacijom.

Seminar je prvenstveno namijenjen psiholozima/ginjama i psihijatrima/icama, ali i ostalim stručnjacima/kinjama koji/e se primarno bave savjetodavnim i terapijskim radom.

Teme seminara:
Seminar započinje u petak 28. travnja u 17 sati, a završava u nedjelju 30. travnja u 13 sati. Seminar će obuhvatiti osnovne i najvažnije teme na području psihosocijalnog rada s LGBT populacijom: značaj i psihološki aspekti coming outa, (internalizirana) homo/bi/transfobija i njezini učinci na mentalno zdravlje, specifične potrebe LGBT osoba u savjetodavnom/terapijskom radu, posebne aspekte savjetovanja i terapijskog rada s LGBT populacijom, savjetodavni/terapijski rad s trans i rodno varijantnim osobama i dr.

Seminar će voditi stručnjaci i stručnjakinje s dugogodišnjim psihoterapeutskim iskustvom rada s LGBTIQ populacijom te psihologinje i psiholozi koje rade u psihološkim savjetovalištima za LGBTIQ osobe.
Detaljan program seminara bit će naknadno dostavljen sudionicima/icama seminara 7 dana prije održavanja seminara.

Organizacija:
Troškove puta, smještaja i prehrane (puni pansion, smještaj je osiguran u dvokrevetnim sobama) i osvježenje tijekom seminara pokriva udruga LORI. Kako bi putni trošak (trošak autobusne karte, karte za vlak i sl.) bio opravdan potrebno je da račun glasi na udrugu LORI (podatci se nalaze u prijavnici). Za sudionike/ice iz Rijeke i njene okolice (do 30 km) bit će pokriveni troškovi ručka i osvježenja u subotu (smještaj u hotelu i putni troškovi nisu osigurani).
Broj sudionika/ica je ograničen. Ukoliko se prijavi veći broj sudionika/ica od planiranog, prednost pri prijavi imat će osobe koje su se vremenski prije prijavile.

Način prijave i rok:
Molimo vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 25. travnja 2017. na: loricure@yahoo.com.
Za sva pitanja vezana uz seminar slobodno nam se obratite na: 091 4934 133 (Nataša Czerny) ili 091 5934 133 (Danijela Almesberger) ili na tel. 051 212 186.
Poveznica na mjesto održavanja seminara: Hotel Jadran

O projektu
Seminar se organizira u okviru projekta “Poštuj ljudska prava - gradi uključivo društvo” kojeg zajedno provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI” s partnerima Zagreb Pride i Trans Aid. Opći cilj ovog projekta je smanjenje homofobije i transfobije, te izgradnja tolerantnog i uključivog društva u Hrvatskoj.

VIŠE o seminaru i organizacijskim detaljima.

 

Projekt "Poštuj ljudska prava-gradi uključivo društvo" provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI”, Zagreb Pride i Trans Aid s ciljem smanjenja homofobije i transfobije te izgradnje tolerantnog i uključivog društva. Projekt je financiran od strane Europske unije (program IPA 2012) i sufinanciran od strane vladinog Ureda za udruge, a traje 18 mjeseci (od studenog 2015. do svibnja 2017. godine).

Projekt provodi
Udruga LORI
www.lori.hr

Projektni partner
Zagreb Pride
www.zagreb-pride.net

Projektni partner
Trans Aid
www.transaid.hr

Projekt financira
Europska unija
ec.europa.eu/croatia/

IPA RH5

Projekt sufinancira
udruge.gov.hr

 

Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved