Konferencija „Radnopravnost 2021. – Radno okruženje ponosno na raznolikost”

U sklopu projekta „Radnopravnost svima!” održat će se konferencija „Radnopravnost 2021. – Radno okruženje ponosno na raznolikost” 18. i 19. ožujka 2021. online putem Pine konferencijske platforme.

Prvi dan konferencije posvećen je radu s poslodavcima i sindikatima, dok je drugi dan zamišljen kao razmjena znanja i praksi te prilika za jače povezivanje organizacija civilnog društva koje razvijaju i provode programe, alate i istraživanja u području LGBTIQ+ ravnopravnosti na radnom mjestu.

Također, prvog će dana biti dodijeljene  nagrade i priznanja poslodavcima iz javnog, privatnog i civilnog sektora koji su sudjelovali u edukacijskom programu i Indikatoru ravnopravnosti na radnom mjestu, te će se održati panel diskusije s poslodavcima, sindikatima i institucijama.

U programu konferencije će sudjelovati preko 25 organizacija koje djeluju u području LGBTIQ ravnopravnosti  i raznolikosti na radnom mjestu, a na konferenciji se očekuje više od 100 predstavnika/ica civilnog društva, organizacija poslodavaca, kao i sindikata, akademskih i vladinih institucija iz Hrvatske te drugih europskih zemalja.

Pozivamo sve poslodavce iz Republike Hrvatske da se prijave na konferenciju i daju svoj doprinos u stvaranju ravnopravnijeg, suosjećajnijeg i otvorenijeg društva.

Više informacija o konferenciji na ravnopravnost.lgbt

Projekt „Radnopravnost svima!“ (eng. Workplace Equality for All) financira Europska unija iz programa o pravima, jednakosti i građanstvu (Poziv: REC-AG-2017/REC-RDIS-DISC-AG-2017) i sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Projekt provode Prostor rodne i medijske kulture K-zona, Lezbijska organizacija Rijeka – LORI, Zaklada Solidarna iz Hrvatske i organizacija Tûmba iz Nizozemske.

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top