QUEE(r)Z – pub kviz u Circolu!

U utorak, 31. siječnja, u 19 sati u u Zajednici Talijana Circolo (Uljarska ulica 1) održava se druženje uz kviz znanja namijenjen LGBTIQ+ zajednici! Kviz stavlja naglasak na poznavanje LGBTIQ+ kulture i povijesti, suzbijanje diskriminacije te radnička prava LGBTI osoba. Za odgovoriti na pitanja potrebno je znati ponešto o povijesti i pop kulturi, brzo razmišljati i imati dobro uho za mnogima omiljene pjesme. Za prva tri osvojena mjesta na kvizu osigurane su i nagrade! 🙂

U slobodno vrijeme pratiš sve moguće queer sadržaje na streaming platformama, Tiktok ti je krcat duginim bojama, a vikende najradije provodiš s ekipom igrajući društvene igre? Evo prilike da oformiš svoj tim, da udružite znanje&osigurate si neku od društvenih igara iz Carte Magice, poklon pakete najpoznatijeg brenda za seksualne igračke LELO, ili pak, poklon paketiće iznenađenja.

Ovaj kviz je ujedno i izvrsna prilika da na zabavan način naučiš malo više o suzbijanju diskriminacije na radnom mjestu, zakonima koji te štite ili se raspitaš o LGBTIQ+ friendly poslodavcima.

Kviz moderira Anja Mihajlović, velika zaljubljenica u kvizašku kulturu, a ujedno i pravnica na programu „Ravnopravnost svima!“, koja ti na licu mjesta može odgovoriti na upite vezane za tvoja prava kao LGBTIQ+ osobe na tržištu rada.

Timovi na kvizu mogu imati maksimalno 4 igrača_ice, a broj timova je ograničen.

Što trebam učiniti? Prijavu pošalji što prije na adresu: , napiši ime ekipe i broj članova_ica, a za dobru zabavu pobrinut ćemo se mi. Sudjelovanje na kvizu je besplatno, potrebne su samo prijava i malo zdrave kompetitivnosti.

Kviz i druženje za zajednicu organiziraju Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ i udruga K-zona u sklopu projekta Savez za LGBTIQ ravnopravnost na radnom mjestu koji za cilj ima doprinijeti zaštiti prava i suzbijanju diskriminacije LGBTI+ osoba na radnom mjestu i pri zapošljavanju. 

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top