Priče

Priče - u dubini bića svog, pronađi riječi kojima opisat ćeš sve svoje snove i ljude, kako ih vidiš u sebi. Tu ne treba rime, niti vještih opisa i usporedbi koje ti možda i ne leže. Sve što trebaš su mašta, mir i mnoštvo riječi koje će sabrane slijediti tvoj san i pretvoriti ga u priču kojom ćemo i mi ući u tvoj svijet.

Piši nam o čudesnim stvorenjima, vitezovima u nevolji, djevama koje im priskaču u pomoć, o borbi dobra i zla, o ljubavima koje traju vječno. Piši o ženama, muškarcima, djeci, biljkama i životinjama.

Upoznaj nas sa krajolicima i običajima drugih država, drugih svjetova, drugih planeta i vjerovanja. Pričaj nam o svemu što te zanima, o svemu što ti se mota glavom, ne štedi sebe, ne štedi niti riječi niti papire ili biteove. Bilo da se radi o seksualnosti, ljubavi, odgoju i obrazovanju, pa i sportu. Ti samo piši.

Biti ćemo tvoja vjerna publika, čak davati savjete, ukoliko zatražiš. Nismo neki eksperti, ali čitati znamo i svašta je već prošlo pod našim očima i sjelo u srcu. Tako će i tvoje riječi. Budi iskren/a, koliko god boljelo i sramno bilo, jer tako nastaju najbolja djela. Ona koja se čitaju u jednom dahu, sa srcem u grlu.

"...Rođen/a si kao original, nemoj umrijeti kao kopija..."

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved