Radionica "Kreativnost u duginim bojama"

Posted in Najave

Drage naše i dragi naši,
pozivamo vas na kreativnu radionicu Udruge LORI "Kreativnost u duginim bojama". Radionica će se održati u četvrtak, 24. listopada 2013., s početkom u 17 sati u prostorijama udruge LORI u Rijeci. 

Cilj radionice je druženje i zabava, a sve to kroz izradu ukrasa i nakita s motivima duginih boja. 

Naše ćemo rukotvorine potom izložiti u LORI s namjerom prikupljanja dobrovoljnih priloga za kupnju nove zastave duginih boja. Ideja za ovu radionicu rodila se na ovogodišnji IDAHO dan kada je na zgradi Grada Rijeke na Korzu visila zastava duginih boja. Svi smo na taj dan bili neizmjerno ponosni, ali je isto tako bilo očito da nam je potrebna veća, vidljivija zastava. :)

Materijali koje mislimo koristiti za izradu ukrasa su oni koje LORI već ima na raspolaganju - gips, drvo, boje, konac, a tehnike ljepljenje, bojanje, crtanje. No, ukoliko imate neku svoju kreativnu ideju, slobodno predložite. 

Ne morate biti umjetnice/ci, bitna je samo dobra volja. :)

Zbog organizacije prostora i materijala, molimo vas da nam svoje sudjelovanje potvrdite privatnom porukom na LORI Facebooku ili e-mailom (loricure@yahoo.com).

Vidimo se 24. listopada! :)

LORI

link na Facebook event

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved