Objavljena „Aktivistička početnica – korisni savjeti za osnivanje i vođenje udruge“

Napisao/la Think Pink. Posted in Novosti

U sklopu projekta Rodno ravnopravan utjecaj u lokalnim zajednicama, uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva,

udruge K-zona (Zagreb), LORI (Rijeka), Zora (Čakovec), Pobjede (Osijek) i Bonsai (Dubrovnik) objavile su priručnik Aktivistička početnica – korisni savjeti za osnivanje i vođenje udruge.

Ovaj priručnik donosi korisne informacije za osnivanje i vođenje udruge, a teme koje pokriva su funkcioniranje, računovodstvo i knjigovodstvo neprofitnih organizacija, oblikovanje projekata, namicanje sredstava, menadžment volontera, zapošljavanje te odnosi s javnošću organizacija civilnog društva.

Primarna svrha početnice je objedinjenim informacijama i savjetima iz dugogodišnje prakse olakšati novim aktivisticama i aktivistima realizaciju vlastitih ideala pravednijeg društva u Hrvatskoj i lokalnim zajednicama.

Aktivističku početnicu možete pronaći OVDJE 

Ukoliko želite svoj primjerak početnice (o našem trošku) možete nas kontaktirati na e-mail: loricure@yahoo.com ili na mob. 091/493-4133.

Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved