U Rijeci održan trening za voditelje/ice predavanja o ljudskim pravima LGBT osoba i nasilju/bullyingu nad LGBT mladima u srednjim školama

Posted in Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda

U sklopu projekta "Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda" kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih Vlade RH, a provode ga Zagreb Pride i LORI, 1. ožujka smo u Rijeci održale trening za voditelje/ice predavanja o ljudskim pravima LGBT osoba i nasilju/bullyingu nad LGBT mladima u srednjim školama.

Trening za voditelje/ice predavanja o ljudskim pravima LGBT osoba i nasilju/bullyingu nad LGBT mladima u srednjim školama

Posted in Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda

Udruga LORI održat će 1.3.2016. (utorak) trening za voditelje/ice predavanja o ljudskim pravima LGBT osoba i nasilju/bullyingu nad LGBT mladima u srednjim školama.

Edukacija mladih o ljudskim pravima jedan je od najvažnijih elemenata u suzbijanju diskriminacije i stvaranju tolerantnijeg i otvorenijeg društva. Iz tog razloga želimo proširiti tim te educirati nove aktiviste/kinje za držanje predavanja o LGBT tematici u srednjim školama.

Sažetak projekta „Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda“

Posted in Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda

S ciljem smanjenja svih oblika nasilja na osnovi spolne orijentacije i rodnog identiteta među mladima i u obrazovnim ustanovama udruge Zagreb Pride i LORI pokrenule su projekt Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda. Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih Vlade Republike Hrvatske a provodi se od studenog 2015. do listopada 2016. godine.

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved